Støtteforeningen “Fregatten PEDER SKRAMs Venner” er oprettet den 2. juli 1996, med det formål at støtte “Fonden PEDER SKRAM” i dens arbejde for Fregatten PEDER SKRAM.

Foreningen har i de forgangne år støttet fonden med over 1/2 million kroner.
Og en del af medlemmerne har desuden bl.a. udgjort det korps af frivillige vagter, som har gjort det muligt at holde Fregatten åben for offentligheden i visse perioder.

Fregatten henligger ved Elefanten 3, lige ved siden af Mastekranen, på Marinestation Holmen i København.

Marinestation Holmen er åben for offentligheden alle dage, fra solopgang til solnedgang. Det er muligt at parkere lige ved siden af Fregatten.

Udover skibene sørger de frivillige i støtteforeningen også for rundvisninger i Mastekranen, som man også har gratis adgang til som medlem.
Som medlem af en af støtteforeningerne, har du gratis adgang til alle 3 skibe og Mastekranen.

Foreningens frivillige medlemmer deltager udover vagterne i den normale åbningstid, også i de mange rundvisninger som der årligt foretages på skibene og Mastekranen. Disse rundvisninger bookes gennem Fonden, og består af rundvisninger for Foreninger, Firmaer og Private.
Mange af disse rundvisninger kombineres ofte med spisning ombord på Fregatten.

Selve vedligeholdelsen af Fregatten foretages af Teknisk Team, hvor mange også er medlem af vores forening.

Så mulighederne er mange hvis man er interesseret i Fregatten PEDER SKRAM, Torpedomissilbåden SEHESTED eller Ubåden SÆLEN!
Og hvad enten man ønsker at være passivt medlem, eller tage mere aktivt del i hverdagen omkring skibene, er man velkommen.

Det kræver ingen andre forudsætninger for at blive medlem, end man har en interesse i skibene, deres historie, den Kolde Krig eller Søværnet.
Så om du har gjort tjeneste i Forsvaret eller ej er altså ligegyldigt.

Vil du vide mere, kan du via medlempsv@gmail.com kontakte os og få yderlige informationer.